A la secció de pàdel, aquest cap de setmana ha començat La Copa de la Lliga 14, l’equip femení A s’ha classificat per jugar les semis al guanyar al CASF (3 a 3 guanyat per diferencia de jocs), l’equip B ha perdut a ¼ amb Pàdel Montmeló B (3 a 3 perdut per diferencia de jocs) i jugarà les semis de consolació. L’equip masculí A ha guanyat a ¼ al CT Montseny (3 a 3 guanyat per diferencia de jocs), les semis jugades contra el Casino també s’han guanyat, aquest cop per un còmode 4 a 1.

A la lliga Catalana, l’equip masculí A ha guanyat per 3 a 0 davant  CP Bellaterra, l’equip femení A ha perdut per  3 a 0 amb el pàdel Mir B i l’equip masculí B ha guanyat per 3 a 0 davant el Crack sports club.

A la secció de tenis, a la Lliga Terrassa, jornada de dobles per els nostres equips juvenils, l’equip aleví ha perdut 2 a 0 amb el CT Terrassa, l’infantil ha perdut per 3 a 1 amb CE Valldoreix, l’equip femení +30 ha guanyat  per 2 a 1 al NC Belulla. A la lliga Catalana, el nostre equip absolut femení ha guanyat 3 a 1 amb el CT Llafranch i s’ha classificat per jugar la final.

A Seguir treballant per la següent eliminatòria!!!!