LLIGA AAT

Lliga de Tennis creada per a que tots els clubs de la Comarca puguin oferir als seus alumnes de l’escola de Tennis la possibilitat de competir amb jugadors d’altres clubs, sense la necessitat de fer-ho a nivell federatiu, amb l’objectiu d’introduir-los en la competició fent prevaler la formació i el joc net, així com els valors humans, l’amistat i l’honestedat.

NORMATIVA

1 PARTICIPANTS

Poden participar-hi tots els clubs, escoles o acadèmies de la comarca.

Dirigit a jugadors que s’estan iniciant en el món del tennis, no és necessari disposar de llicència federativa.

2 CATEGORIES

La competició es disputarà en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior, masculins i femenins.

3 EQUIPS

Cada equip estarà format per un mínim de 5 jugadors tant masculins com femenins, sense fixar un màxim de participants.

4 SISTEMA DE COMPETICIÓ

Depenent dels clubs inscrits farem un grup únic o dos grups, amb sistema de competició de tots contra tots.

Cada jornada es jugarà a cinc o més partits, intentant aportar jugadors de diferents categories

Cada jornada, els capitans de cada eliminatòria es posaran d’acord de les categories i nivell de cada partit, poden repetir categoria en cas necessari, i intentant igualar els nivells de joc dels jugadors de cada partit.

Les categories benjamí, aleví i infantil podran ser jugades entre sexes diferents. Les categories cadet i junior es jugaran entre sexes iguals, a no ser que els capitans decideixin el contrari de mutu acord.

Les pilotes a utilitzar a totes les categories, les determinaran els capitans de cada equip a cada eliminatòria, podent ser usades però en bon estat.

5 PUNTUACIÓ

L’equip que guanyi el major número de partits de tots els disputats, rebrà 3 punts, i l’equip contrari en rebrà 1.

En cas de que el nombre de partits sigui parell i hi hagi empat, cada equip rebrà 2 punts.

És indiferent el nombre de partits disputats (mínim 5), tots compten per determinar el guanyador de la jornada.

Els partits es jugaran a dos sets amb punt d’or. En cas d’empat, es jugaria un supertiebreak a 10 punts sense diferència de dos. En la categoria benjamí, el format de joc serà acordat pels capitans dels equips, essent recomanable el format de FC Tennis (sets a 4 jocs).

 

Si els capitans es posen d’acord poden canviar el sistema de joc per a possibilitar que es juguin més partits, ja que entenem que en clubs amb poques pistes és necessari fer torns més curts.

6 DATES I HORARI

L’organització planificarà les jornades, marcant el cap de setmana en el que s’ha de jugar en el calendari (www.ctpcanjuli.com). Si una setmana no es pogués jugar, s’aprofitarà la setmana següent per a recuperar.

Els capitans locals acordaran amb els visitants el dia i hora de cada jornada. Ho hauran de fer dilluns anterior a les dates establertes o abans.

7 AJORNAMENTS

En cas de que alguna jornada no es pogués jugar, degut a pluja, falta de jugadors o disponibilitat de pistes, els capitans hauran de proposar una nova data a l’organització abans de dimecres següent a la jornada en qüestió. L’encarregat de transmetre la data serà el capità que ajorni la convocatòria, o en cas de que sigui de mutu acord, ho farà el capità local.

Aconsellem que la jornada es recuperi la següent setmana de descans, per intentar evitar acumulació de partits al final de la competició.

8 INSCRIPCIONS I INICI DE LA COMPETICIÓ

La competició començarà el cap de setmana del 29/30 d’octubre.

El preu de la inscripció serà de 65€. El pagament s’haurà de fer, abans del 20 d’octubre, per transferència bancària al número de compte:

  • BBVA: ES03 0182 3347 6702 0188 5540

Per a formalitzar la inscripció s’haurà d’enviar el comprovant de confirmació per whatsapp al número (629717898)

9 RESULTATS

Serà responsabilitat del capità de l’equip local enviar foto d’acta per whatsapp al número de telèfon 629717898.

A la pàgina www.ctpcanjuli.com es podran veure els resultats i classificació de la lliga.

10 CLOENDA

Una vegada acabada la lliga, es farà al Club Tennis i Pàdel Can Juli, una jornada de germanor amb mini partits i jocs en pista de tennis.